Een internationale stage

In semester 6 van de opleiding Energiemanagement hebben de studenten een stage in een bedrijf of organisatie. Dit kan zowel in het binnenland, maar ook in het buitenland zijn.

Michiel Verhalle is half januari vertrokken naar Zweden voor een semester. Michiel zal er een internationaal semester volgen in de Mälardalen University. Dit semester bestaat uit een combinatie van lessen en ook een groot project samen met andere internationale studenten. Het zullen vast en zeker boeiende en leerrijke weken worden in Zweden!

 

Koen Vanacker gaat zijn stage doen in Oeganda. Howest werktt reeds enkele jaren samen met het Ugandese “Mountains of the Moon University”. In het verleden zijn er al studenten en docenten gaan helpen met hun netwerk, het bouwen van een radiostudio, … Koen zal zich nu toespitsen op hun energieverbruik en energievoorzieningen om zo de universiteit te helpen om onafhankelijker te zijn van het lokale onstabiele energienetwerk.

 

Interesse in andere internationale opties binnen Howest? Volg Howest International op Facebook: https://www.facebook.com/howestinternational
gointernational

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s